Tesla Rally.

Ervaar de toekomst met je collega's

Een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten!

Samen met je collega's kennis maken met de leukste manier van elektrisch rijden? Dan is dit het perfecte team-event! Events Company uit Maastricht heeft al jaren ervaring met het verzorgen van team-events met auto's. Het Maastrichtse bedrijf is met name actief in Limburg en Vlaanderen, maar kan in heel Nederland en Belgie samen met ons Tesla team-events aanbieden. Interesse in zo'n energiek bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Events Company.

Voorbeeld: Tesla Rally door het Zuid-Limburgse Heuvelland

Bij aanvang van het programma staan de Tesla’s mooi uitgestald te wachten op de gasten en start het programma. Ontdek het prachtige Limburgse heuvelland met deze spectaculaire rally! In teams gaat u een spannende strijd aan om als eerste met uw voertuig de eindstreep te bereiken. Aan de hand van een tablet met een online tracking systeem-GPS route bepaalt u de juiste route. Onderweg dient u een aantal vragen en opdrachten te vervullen. Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de schitterende heuvelachtige 5-sterren omgeving staan centraal gedurende deze spannende en unieke rally. Een dag om nooit meer te vergeten!
Vraag aan via Events Company

Impressies.

Impressie Tesla Rally

Een onvergetelijke dag!

De mooiste locaties, de mooiste auto's, de leukste opdrachten onderweg en de grootste smiles op het gezicht van jou en je collega's!

Impressie Events Company

Meer dan een rally alleen!

Een compleet verzorgde dag, inclusief mooie lunchlocaties en een dagvullend programma met aanvullende activiteiten!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.