BMW i8 huren.

BMW i8

De sportauto van de toekomst

Deze supercar van BMW heeft eigenlijk maar één opdracht: de show stelen! Geniet van de aandacht als u hem meeneemt naar een dagje uit met vrienden, gebruik hem als blikvanger op uw evenement, zorg dat niemand jullie bruiloft vergeet, of geniet gewoon van een prachtige tourrit met deze fenomenale sportauto van de toekomst. De BMW i8 combineert een 1.5 liter 3-cilinder benzine motor met krachtige elektromotoren om zo op een gezamenlijk vermogen van 362 pk uit te komen. Van 0-100 km/u in 4,4 seconden! Maar haal deze BMW uit sportmodus en schakel over naar de comfortmodus en deze hybride beul laat ook zien dat hij in de praktijk 7,5 l/100 km kan rijden. Een prestatie die veel minder sportieve hybride auto's vaak niet halen!
Vraag aan

Kies de i8 die bij jou past.

Stijlvol

parelmoer wit

Stijlvol, stoer en cool, dat is de parelmoer witte BMW i8! Zijn bruine met beige interieur voelt ruimtelijk, maar toch als een cockpit die om je heen is gegoten. Details zoals de blauwe gordels maken het interieur echt bijzonder! Een prachtige verschijning die menig trouwerij onvergetelijk maakt, maar ook andere speciale dagen nog specialer maakt!

Sportief

protonic red

Deze Protonic Red editie van de BMW i8 is slechts enkele maanden op de markt geweest om het succes van de i8 te vieren. Hij heeft de unieke rode lakkleur en een interieur met black chrome afwerking en prachtig gevlochten carbon details! Deze rode hybride krachtpatser is een zeer opvallende verschijning. Ga je voor sportief? Ga dan voor rood!

Huurprijzen BMW i8.

Gecombineerd rijbereik: 450-500 km

1 dag (24 uur) incl. 200 km € 399
2 dagen incl. 400 km € 735
3 dagen incl. 600 km € 999
4 dagen incl. 800 km € 1.249
5 dagen incl. 1000 km € 1.475
6 dagen incl. 1200 km € 1.699
7 dagen incl. 1400 km € 1.899
1 maand incl. 3250 km € 3.999
1 dag last-minute (binnen 48 uur indien beschikbaar) incl. 200 km vanaf € 319,20
midweek deal (maandag tot en met donderdag) incl. 800 km € 1.149

Extra kilometers: € 0,90

Borgsom: € 2.500
Eigen risico: € 5.000 (verlagen eigen risico en borgsom mogelijk)
Minimum leeftijd: 25 jaar

Uitgebreide prijslijst
Vraag aan

BMW i8 Experience.

30 of 60 minuten BMW i8 rijden

Een onvergetelijke ervaring

Na een korte uitleg rij je zelf ongeveer 25 of 55 minuten onder begeleiding van een instructeur met de BMW i8. Alle kosten zijn inbegrepen: Geen kosten achteraf voor kilometers of brandstof. Omdat je onder begeleiding van onze instructeur rijdt, is het eigen risico lager dan bij het huren van de BMW i8 en is een borgsom niet benodigd.

Minimumleeftijd: 25 jaar
Eigen risico: € 2.500*

30 minuten BMW i8 experience: € 175
Maximaal 1 deelnemer per sessie**

60 minuten BMW i8 experience: € 299
Maximaal 2 deelnemers per sessie**

*voor € 50 kan het eigen risico naar € 1.500 worden verlaagd.
**in overleg kan vaker van bestuurder worden verwisseld, maar wij raden niet aan om te vaak van bestuurder te wisselen onderweg, omdat anders de rijtijd per persoon te kort wordt.
Bekijk alle Experiences

De voordelen van een BMW i8 huren bij EC-Rent

  • Laagste kilometerprijzen in zijn klasse
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Geen "boete" voor voertuig inleveren zonder volle tank
  • Transparante huurprijzen incl. verzekeringen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijke touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.