Volledig elektrische deelauto's.

Onze visie op autodelen

Passie, luxe, comfort & volledig elektrisch

Overal schieten de deelauto-projecten als paddenstoelen uit de grond. Iedereen wil mee doen. Wij ook. Maar, dat doen we dan natuurlijk wel volgens onze EC-Rent visie. Wij onderscheiden ons van andere deelauto's doordat we niet inleveren op luxe: geen kale instapmodellen, maar rijk uitgeruste auto's voor dezelfde prijs. Onze deelauto is niet van opzichtige reclame-bestickering voorzien, dus u kunt uw prachtige deelauto vol enthousiasme en trots aan iedereen laten zien. Uiteraard zijn onze deelauto's volledig elektrisch en dragen dus bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot in uw stad.  

U betaalt per dagdeel, uur, of zelfs minuut. Daarbij zijn alle kosten inbegrepen, dus geen rekening achteraf voor de gereden kilometers of het opladen van de auto.

Tot slot hebt u voor onze deelauto's geen abonnement nodig. Het is wel mogelijk voor onze zakelijke klanten om bij veelvuldig gebruik meerdere uren vooraf in te kopen met het zogenaamde prepaid tarief. Voor onze zakelijke klanten kunnen wij diverse – ook op maat gemaakte - kostenbesparende abonnementen bieden.

Daarnaast ontvangt elke gebruiker van onze deelauto's 10% korting op onze elektrische huurauto's en wordt u met spaarpunten beloond voor elke elektrisch gereden kilometer. Deze spaarpunten kunt u inzetten om met korting onze andere huurauto's te huren. Zo kunt u uzelf belonen met een gratis - of met hoge korting - dagje of weekend weg met onze Tesla's of BMW i8.

Wij hebben gekozen om met de vernieuwde BMW i3 met een volledig elektrisch praktijkverbruik van 170 km ons deelauto-project te starten. Deze bijzondere auto is niet alleen multi-inzetbaar, maar past ook perfect binnen onze filosofie: luxe, comfort, duurzaam gebouwd en volledig elektrisch!

Ons aanbod.

Particulieren

De perfecte vervanger voor uw tweede auto

Geen onderhoud, geen auto wassen, geen zorgen en alleen kosten als u daadwerkelijk een auto nodig hebt. De perfecte tweede auto is een deelauto! Gebruikt u slechts af en toe een auto? Dan is de deelauto zelfs de perfecte eerste auto! Daarom leveren wij niet in op luxe en comfort, want wij geloven dat de deelauto een volwaardig - zo niet beter - alternatief moet zijn voor een auto in eigen bezit. En uiteraard zijn al onze deelauto's volledig elektrisch aangedreven. Interesse? Hier vindt u een overzicht van onze deelauto-locaties. Niet bij u in de buurt? Informeer dan naar de mogelijkheden.


Zonder abonnement

Om gebruikt te maken van onze deelauto's hoeft u geen abonnement af te sluiten en
geen borgsom te betalen. De minimum leeftijd is 18 jaar. Kortom: onze deelauto's zijn voor iedereen, ook als u slechts één keer per jaar een huurauto nodig heeft. Hieronder de prijslijst voor onze BMW i3 deelauto:

1 dag (24 uur) € 70
6 uren € 35
3 uren € 20
1 uur € 9
per minuut € 0,25


Spaarpunten voor al uw elektrische kilometers

Voor al uw elektrisch gereden kilometers met onze deelauto's ontvangt u spaarpunten. Deze punten zijn in te zetten voor korting op onze huurauto's. Zo kunt u bijvoorbeeld uzelf belonen met een leuk dagje sturen met de grote broer van onze BMW i3 deelauto: de BMW i8. Of als u enkele uren per week onze BMW i3 deelauto gebruikt, kunt u in de zomer zelfs gratis - of  met hoge korting - een weekendje weg met onze Tesla Model S of X


Korting op onze huurauto's

Als gebruiker van onze deelauto's, ontvangt u 10% korting op al onze elektrische huurauto's. Wilt u een keertje verder weg met een elektrische auto? Dan neemt u een Tesla Model S met 10% korting. Weekendje weg met het gezin? Dan is de Model X uw meest geschikte keuze.
Informeer naar de mogelijkheden

Zakelijk

Bespaar op uw wagenpark

Besparen op uw wagenpark in ruil voor meer luxe? Ja, dat kan. Onze deelauto's zijn ondanks het zeer luxe uitrustingsniveau goedkoper, doordat u één auto voor meerdere medewerkers kunt inzetten. Daarnaast zoeken wij bij voorkeur naar locaties waarbij overdag onze deelauto's met name zakelijk ingezet worden, maar waar ze 's avonds en in het weekend voor de particuliere markt ingezet kunnen worden. Dit zorgt voor een hogere bezetting, waardoor we een scherper aanbod bieden, zonder in te leveren op luxe en comfort. 


Prepaid-uren

Desgewenst kunt u vooraf 10, 20, 30, 40, of 50 prepaid-uren inkopen. Het voordeel hierbij is dat u niet alleen korting ontvangt op de ingekochte uren, maar ook dat u aan het einde van de maand een afrekening ontvangt over het totaal gebruikte aantal gebruikte uren, waardoor u niet elke dag voor losse minuten betaalt.

10 uren € 85
20 uren € 165
30 uren € 240
40 uren € 310
50 uren € 375


Deelauto voor uw bedrijf

Voor prijzen vanaf € 999 per maand kunt u ook een BMW i3 deelauto afnemen die alleen voor uw bedrijf wordt ingezet. In deze prijs zijn onbeperkte kilometers en de laadkosten inbegrepen. Uw medewerkers kunnen met onze app onderling de auto delen en u wordt geheel ontzorgd: geen onderhoud, de auto wordt regelmatig gewassen en eventueel kan de auto van uw reclame bestickering worden voorzien.


Deelauto op maat

Wilt u een andere deelauto voor uw bedrijf? Dat kan, zo lang het maar om een volledig elektrische auto gaat! Wij gaan graag met u op zoek naar de beste auto voor uw situatie. Daarbij kijken wij naar criteria als uitrustingsniveau, rijbereik, kosten en de juiste uitstraling voor uw doelgroep.
Informeer naar de mogelijkheden

De voordelen van de deelauto's van EC-Rent:

  • Geen abonnement benodigd
  • Geen brandstofkosten
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Voertuig inleveren zonder volledig opgeladen accu
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Nette auto's, zonder reclame-bestickering
  • Betalen per tijdseenheid, niet per kilometer

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.