Volledig elektrische deelauto's.

Onze visie op autodelen

Passie, luxe, comfort en volledig elektrisch

Overal schieten de deelauto-projecten als paddenstoelen uit de grond. Iedereen wil mee doen. Wij ook. Maar, dat doen we dan natuurlijk wel volgens onze EC-Rent visie. Wij onderscheiden ons van andere deelauto's doordat we niet inleveren op luxe: geen kale instapmodellen, maar rijk uitgeruste auto's voor dezelfde prijs. Onze deelauto is niet van opzichtige reclame-bestickering voorzien, dus u hoeft niet om de hoek te parkeren, maar kunt uw prachtige deelauto vol enthousiasme en trots aan iedereen laten zien. Uiteraard zijn onze deelauto's volledig elektrisch en dragen dus bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot in uw stad.  

U betaalt per dagdeel, uur, of zelfs minuut. Daarbij zijn alle kosten inbegrepen, dus geen rekening achteraf voor de gereden kilometers of het opladen van de auto.

Tot slot hebt u voor onze deelauto's geen abonnement nodig. Het is wel mogelijk om bij veelvuldig gebruik meerdere uren vooraf in te kopen met het zogenaamde prepaid tarief. Voor onze zakelijke klanten bieden wij wel diverse – ook op maat gemaakte - kostenbesparende abonnementen.

Daarnaast ontvangt elke gebruiker van onze deelauto's 10% korting op onze elektrische huurauto's en wordt u met spaarpunten beloond voor elke elektrisch gereden kilometer. Deze spaarpunten kunt u inzetten om met korting onze andere huurauto's te huren. Zo kunt u uzelf belonen met een gratis - of met hoge korting - dagje of weekend weg met onze Tesla's of BMW i8.

Wij hebben gekozen om met de vernieuwde BMW i3 met een volledig elektrisch praktijkverbruik van 200 km ons deelauto-project te starten. Deze bijzondere auto is niet alleen multi-inzetbaar, maar past ook perfect binnen onze filosofie: luxe, comfort, duurzaam gebouwd en volledig elektrisch!

Onze prijzen.

Particulieren

De perfecte vervanger voor uw tweede auto

Geen onderhoud, geen auto wassen, geen zorgen. De perfecte tweede auto is een deelauto! Gebruikt u slechts af en toe een auto? Dan is de deelauto zelfs de perfecte eerste auto! Daarom leveren wij niet in op luxe en comfort, wij geloven dat de deelauto een volwaardig - zo niet beter - alternatief moet zijn voor een auto in eigen bezit. 

Zonder abonnement

Om gebruikt te maken van onze deelauto's hebt u geen abonnement of borgsom nodig. De minimum leeftijd is 18 jaar. Kortom: onze deelauto's zijn voor iedereen, ook als u slechts één keer per jaar een huurauto nodig hebt. Hieronder de prijslijst voor onze BMW i3 deelauto zonder abonnement:

1 dag (24 uur) € 70
6 uren € 35
3 uren € 20
1 uur € 9
per minuut € 0,25

Uren-abonnement

Met onze uren-abonnement koopt u vooraf tegen gereduceerd tarief uren in. Als bijkomend voordeel tellen wij aan het einde van de maand uw gebruikte uren bij elkaar op en hoeft u niet steeds extra minuten af te rekenen.

10 uren € 85
20 uren € 165
30 uren € 240
40 uur € 310
50 uren € 375

Spaarpunten voor al uw elektrische kilometers

Voor al uw elektrisch gereden kilometers met onze deelauto's ontvangt u spaarpunten. Deze punten zijn in te zetten voor korting op onze huurauto's. Zo kunt u bijvoorbeeld uzelf belonen met een leuk dagje sturen met de grote broef van onze BMW i3 deelauto: de BMW i8. Of als u enkele uren per week onze BMW i3 deelauto gebruikt kunt u in de zomer zelfs gratis - of  met hoge korting - een weekendje weg met onze Tesla Model S of X. 

Korting op onze huurauto's

Als gebruiker van onze deelauto's, ontvangt u 10% korting op al onze elektrische huurauto's. Wilt u een keertje verder weg met een elektrische auto? Dan neemt u een Tesla Model S met 10% korting. Weekendje weg met het gezin? Dan is de Model X uw meest geschikte keuze. 

Zakelijk

Bespaar op uw wagenpark

Besparen op uw wagenpark in ruil voor meer luxe? Ja, dat kan. Onze deelauto's zijn zeer luxe uitgevoerd, maar zijn goedkoper doordat u één auto voor meerdere medewerkers kunt inzetten. Daarnaast zoeken wij naar locaties waarbij wij overdag onze deelauto's zakelijk inzetten en 's avonds voor de particuliere markt. Hierdoor kunnen we een nog scherper aanbod bieden, zonder in te leveren op luxe en comfort. 

Uren-abonnement

Met onze urenabonnement koopt u vooraf 10, 20, 30, 40, of 50 uren in. Het voordeel hierbij is dat u niet alleen korting ontvangt op de ingekochte uren, maar ook dat u aan het einde van de maand een afrekening ontvangt over het totaal gebruikte aantal uren, waardoor u niet elke dag voor losse minuten betaalt na het verlopen van een uur. Zie de prijslijst hiernaast bij het aanbod voor particuliere klanten.

Met het urenabonnement hebt u ook recht op 10% korting op de rest van ons wagenpark. Wilt u een keer met een Tesla Model S naar een klant, hebt u een evenement waarbij u een Tesla Model X wilt inzetten als shuttle-auto, of wilt u een medewerker belonen met een ritje in een BMW i8? Dan kunt u hier uw korting of gespaarde punten voor elke gereden kilometer voor inzetten.

Kantooruren-abonnement

Met ons kantooruren-abonnement hebt u als enige gebruiker recht om onze deelauto tussen 8.00u en 18.00u te gebruiken. Al uw medewerkers krijgen toegang tot de auto, maar de auto kan niet door anderen buiten uw bedrijf gebruikt worden. Wij kunnen u op deze manier een scherp tarief bieden, omdat de deelauto in de avonduren wel beschikbaar is voor onze andere deelauto gebruikers. Ook bij het kantooruren-abonnement ontvangt u spaarpunten voor elke gereden elektrische kilometer en krijgt u 10% korting op ons huurauto aanbod. Dit abonnement kost € 1.199 per maand inclusief onbeperkte kilometers en hierbij zijn de laadkosten inbegrepen.

Uw medewerkers kunnen gebruik maken van de speciale woon-werk aanbieding waarbij zij tussen 18.00u en 8.00u voor € 20 gebruik kunnen maken van de deelauto voor woon-werk verkeer, het naar de sportclub brengen van hun kinderen, de dagelijkse boodschappen, een familiebezoekje en alle andere denkbare activiteiten waarvoor ze hun eigen auto thuis kunnen laten staan. Daarnaast ontvangen uw medewekers 10% korting op het gebruik van onze deel- en huurauto's buiten werktijd.

Deelauto voor uw bedrijf

Voor € 1350 per maand kunt u ook een BMW i3 deelauto afnemen die alleen voor uw bedrijf wordt ingezet. Uw medewerkers kunnen met onze app onderling de auto delen en u wordt geheel ontzorgt: geen onderhoud, de auto wordt regelmatig gewassen en eventueel kan de auto van uw reclame bestickering worden voorzien.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.