Mini-Tesla voor kinderen huren.

Radio Flyer Tesla

Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Dit is de ultieme verrassing voor je kind als je jezelf een keertje verwend met het huren van een Tesla! Of huur deze mini-Tesla als extraatje voor de kinderen van de gasten op jullie bruiloft of ander feest. Of gewoon omdat het kan! Wat moeten we hier verder ook nog over zeggen? Dit is gewoon enorm cool speelgoed!

Deze mini-Tesla van Radio Flyer is een kopie van de grote-mensen-Tesla. Hij is natuurlijk volledig elektrisch aangedreven, heeft de coole looks van de Model S, is voorzien van een audio systeem, heeft een frunk voor al het te transporteren speelgoed en kan in een langzame of snelle modus gereden worden. Volgens de fabrikant is deze geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Veel speelplezier!
Vraag aan

Huurprijzen mini-Tesla voor kids.

Radio Flyer mini-Tesla

Speeltijd 1 acculading: circa 2 uur

1 dag (24 uur) € 35
2 dagen € 50
3 dagen € 60
4 dagen € 75
5 dagen € 90
6 dagen € 100
7 dagen € 110
1 maand € 150

Inclusief onbeperkte kilometers

Minimumleeftijd: 3 jaar
Vraag aan

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.