Uw reclame op onze auto.

Reclame op een auto

Gepersonaliseerde auto's, van sticker tot complete wrap

Op zoek naar een bijzonder auto als reclame object voor uw bedrijf? Bij EC-Rent bieden we een scala aan mogelijkheden! Wilt u een subtiel logo op een Tesla Model S of toch een opvallende car-wrap op een BMW i8? Wij adviseren u graag over de opties om bij ons te huren én te bedrukken. Lees verder wat de kosten en mogelijkheden zijn. Of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Prijslijst

Neem contact op voor aanbod op maat

Car-wrap Hele voertuig in kleur bedrukken Vanaf € 1.200
Plasti Dip Hele voertuig in 1 kleur uitvoeren Vanaf €    900
Bestickering Losse bestickering op voor-, achter- en zijkanten Vanaf €      80

Car-wrap

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u echt opvallen? Dan kan de hele auto gewrapped worden. Dit houdt in dat de gehele carrosserie van de auto met een folie wordt bekleed. Dankzij deze folie zijn de mogelijkheden voor uw ontwerp eindeloos. Zo kunt u de hele auto in uw bedrijfskleuren laten uitvoeren. Of u kiest voor een grote afbeelding over de hele auto. EC-Rent werkt samen met diverse car-wrap-specialisten in verschillende regio’s van Nederland. Zo kunt u makkelijk in contact komen met een specialist bij u in de buurt voor het beste resultaat! Kent u zelf een car-wrapper waar u mee wilt samenwerken? In overleg is het mogelijk om onze voertuigen daar te laten wrappen.
Tesla met car-wrap aanvragen

Plasti Dip

Iedere kleur is mogelijk

In welke kleur(en) wilt u een Tesla laten uitvoeren? Dankzij Plasti Dip is het mogelijk om een voertuig relatief goedkoop in elke gewenste kleur uit te voeren. Plasti Dip is een rubberen coating die op het voertuig wordt aangebracht. Deze is eenvoudig te verwijderen, waardoor het mogelijk is om auto’s tijdelijk van een andere lakkleur te voorzien. Door de nieuwe technieken zijn bijzondere, mooie en indrukwekkende lakkleuren mogelijk. Plasti Dip is een goedkoper alternatief voor een complete car-wrap, maar biedt niet de mogelijkheid om het voertuig bijvoorbeeld van een afbeelding te voorzien. Plasti Dip is het meest geschikt om het voertuig van één of enkele bijzondere lakkleuren te voorzien. Zo kunt u op simpele wijze (subtiele) reclame op een auto aanbrengen, zoals herkenbare bedrijfskleuren. .
Tesla met Plasti Dip aanvragen

Bestickeren

Tover onze auto's om tot uw visitekaartje

De goedkoopste, eenvoudigste, maar ook meest subtiele methode van reclame op een auto is een sticker. Wilt u een Tesla of BMW i8 inzetten voor uw evenement en wilt u daarbij een bedrijfslogo gebruiken? Dan is het mogelijk om het voertuig van een mooie bestickering te voorzien. EC-Rent werkt hierbij met enkele uitstekende stickerleveranciers samen. In overleg is het ook mogelijk om uw eigen bestickering aan te leveren of het voertuig hiervan te voorzien.
Tesla met bestickering aanvragen

De voordelen van een EC-Rent auto voor promotie

  • Geen brandstofkosten
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Voertuig inleveren zonder volledig opgeladen accu
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Transparante huurprijzen inclusief verzekeringen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijke touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.