Uw trouwauto huren bij EC-Rent.

De perfecte auto voor de perfecte dag!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bent u op zoek naar een geweldige trouwauto om te huren voor uw grote dag? Bij EC-Rent hebben we prachtige droomauto's, zoals de Tesla Model S en Model X! De Tesla's zijn prachtige, stijlvolle auto's. Speciaal voor bruiloften hebben wij een parelmoer witte Tesla Model S met beige lederen bekleding aan onze vloot toegevoegd. Hiermee wordt uw aankomst op de trouwlocatie een onvergetelijke ervaring!

Wilt u liever een spectaculaire, opvallende trouwauto met karakter huren? Kies dan voor de BMW i8. Deze auto, met zijn vleugeldeuren, is gemaakt om de show te stelen. Geruisloos en stijlvol komt u elektrisch voorrijden bij uw ceremonie. Na afloop rijdt u met veel kabaal en show weg in de sportstand! Een trouwauto met twee karakters.
Trouwauto aanvragen

Parelmoer witte Tesla Model S

De meest stijlvolle trouwauto

Met een parelmoer witte Tesla Model S wordt de mooiste dag van uw leven nóg mooier! Het vastleggen van de parelmoer witte uitvoering kost € 50,- extra bovenop de reguliere huurprijs van een Tesla Model S. Een parelmoer witte Tesla Model S als trouwauto huren kan vanaf € 299,- per dag.

U wilt wel een trouwauto, maar zelf ook nog een glaasje kunnen drinken? Maak gebruik van de optie om een chauffeur in te huren voor uw grote dag! Bij EC-Rent kunnen wij u diverse partners aanbevelen voor chauffeursdiensten, van betaalbare studentchauffeurs tot volledig gediplomeerde privé chauffeurs. Een chauffeur inhuren kan al vanaf € 25,- per uur.

Wilt u helemaal ontzorgd worden? Indien u een bruidsauto bij EC-Rent wilt huren, bieden we de optie tot afleveren en ophalen van de auto. Zo leveren wij de Tesla bij u thuis of op de trouwlocatie en halen we deze ook weer op. Dit kan door heel Nederland voor maximaal € 200,- (met uitzondering van de Waddeneilanden en eventuele avond- en/of weekendtoeslag). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Model S trouwauto aanvragen

Parelmoer witte BMW i8

De meest onvergetelijke trouwauto

Als u wilt dat niemand uw bruiloft vergeet, dan kunt u het beste de BMW i8 als trouwauto huren. Voor de ceremonie komt u volledig elektrisch voorrijden, met dat futuristische motorgeluid dat zo uit een science fiction film kan komen. Dan opent u de spectaculaire vleugeldeuren en uw entrée kan niet meer stuk! Na afloop van de ceremonie rijdt u weg in sportmodus: met veel bravoure en geluid scheurt u weg en laat u iedereen vol verbazing achter. Met de BMW i8 zal uw aankomst en vertrek een onvergetelijke ervaring zijn!

De BMW i8 kunt u bij EC-Rent als bruidsauto huren vanaf € 399,- per dag. Wilt u van alle gemakken voorzien zijn? Ook bij de BMW i8 kunnen we de auto bij u afleveren en ophalen! Dit kan binnen Nederland voor maximaal € 200,- (met uitzondering van de Waddeneilanden en eventuele avond- en/of weekendtoeslag). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
i8 trouwauto aanvragen

Volgauto's voor uw gezelschap

Een opvallende stoet

Wilt u voor uw familie en vrienden ook passend vervoer regelen? Bij EC-Rent kunnen we u een stoet van Tesla's aanbieden! Zo wordt het vervoer ook een evenement op uw grote dag. Huurt u meerdere volgauto's voor uw trouwdag? Dan wordt de prijs per auto lager. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom u een trouwauto bij EC-Rent wilt huren:

  • Alles is mogelijk: van budget-oplossing tot maatwerk zonder grenzen
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Zowel met als zonder chauffeur mogelijk
  • Ook meerdere Tesla's beschikbaar als volgauto's of shuttledienst
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijk touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Een Tesla is fantastisch, alsmede het huren van een Tesla bij EC-Rent. Men denkt uitstekend mee en is zeer vriendelijk en behulpzaam. De auto was in sublieme staat waardoor de prijs-kwaliteit-verhouding uitstekend was."

Matthijs Tissen

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Perfecte auto, perfecte uitleg. Snel weer doen!"

Robin Tielemans

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.