Nieuwe beloningen in crowdfunding campagne.

03-06-2016

Wij hebben vandaag drie nieuwe beloningen aan onze crowdfunding campagne toegevoegd. Twee aan onze lening campagne en één aan onze voorverkoop campagne.

Trouwauto voor € 279

Vanwege de grote populariteit van de Tesla Model S als trouwauto en ook omdat wij nu speciaal een witte Model S gaan aanschaffen voor de inzet bij bruiloften, hebben wij besloten om ook een speciale voorverkoop optie voor bruiloften toe te voegen aan onze campagne. Met deze optie kunt u de nieuwe, witte Model S inzetten op uw trouwdag inclusief 200 vrije kilometers. Daarnaast leveren wij de auto bij u af en komen hem ook weer bij u ophalen, zodat u zorgeloos van uw mooiste dag kunt genieten. Kiest u deze optie in de voorverkoop, dan betaalt u slechts € 279,- in plaats van € 399,- voor het inzetten van de Tesla op uw trouwdag. Let wel op, de nieuwe auto wordt pas na de zomer geleverd en is dus pas inzetbaar vanaf het najaar van 2016.

Korting voor investeren vanaf € 175

De beloningen waren voorheen beschikbaar vanaf een minimum inleg van € 250,-. Dit is verlaagd naar € 175,-. Investeert u € 175,- in onze onderneming? Dan ontvangt u niet alleen de rente over het geleende bedrag, maar ook € 25,- korting op het huren van een Tesla bij ons.

Korting voor investeren vanaf € 500

Wij weten inmiddels dat kennismakingsritjes met de Tesla Model S erg populair zijn. Daarom bieden wij voor investeerders die minimaal € 500,- investeren, naast de rente op de lening, de mogelijkheid om 40 minuten met de nieuwste Tesla Model S te gaan rijden. Zo kunt u meteen kennis maken met ons en onze onderneming. Wilt u uw gezin, vrienden of iemand die nog overtuigd moet worden van de elektrische toekomst meenemen? Dat kan! Er is plek voor vier personen in de auto en u kunt onderweg natuurlijk van bestuurder wisselen. Wij zullen deze ritten bij een Supercharger locatie van Tesla inplannen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen kunnen het ook meerdere dagen bij meerdere Supercharger locaties worden.

Ontmoet ons

Wilt u investeren, maar wilt u eerst kennis maken met ons en de Tesla? Meldt u dan aan voor onze kennismakingsdag op zondag 5 juni in de regio Zuid-Nederland. Komt u niet uit deze regio, of bent u verhinderd op deze datum en hebt u toch interesse om kennis te maken met ons alvorens u investeert? Neem ook dan contact met ons op, dan spreken wij graag een keer persoonlijk met u af.

www.crowdaboutnow.nl/ec-rent

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.