Ontmoet ons, ontdek de Tesla en praat met ons mee.

23-05-2016

Kom alles te weten over onze Tesla's en ons bedrijf!

Op zondag 5 juni organiseren wij in de regio Zuid Nederland een dag waarop jullie ons kunnen ontmoeten bij de Superchargers in Oosterhout, Eindhoven en Urmond. Wij organiseren deze dag met betrekking tot onze crowdfunding campagne. Hebt u als potentiele investeerder nog vragen, of wilt u voordat u investeert weten met wie u in zee gaat? Kom dan op zondag 5 juni naar één van de Superchargers. Wij bieden u een kijkje in onze onderneming en stellen u voor aan de auto die ons zo heeft geïnspireerd. Bent u niet op zoek naar investeringsmogelijkheden, maar hebt u wel interesse om met ons mee te praten over onze onderneming? Ook dan bent u van harte welkom. Wij delen onze passie voor de Tesla Model S graag met u en raken ook graag geïnspireerd door mensen met een bijzondere kijk op de toekomst.

Komt u niet uit de regio Zuid-Nederland en hebt u ook interesse om ons te ontmoeten met betrekking tot onze crowdfunding campagne? Neem dan gerust contact met ons op, dan plannen wij op een andere dag een soortgelijke dag in uw regio of komen wij persoonlijk naar u toe.

Interesse? Meldt u dan aan via info@ec-rent.nl en geef aan naar welke Supercharger uw voorkeur uitgaat, welk tijdstip uw voorkeur heeft en of u interesse hebt om mee te doen met onze crowdfunding campagne.

LET OP: Wij kunnen niet iedereen ook een proefrit met de Tesla Model S aanbieden op deze dag. Voor investeerders maken wij tijd beschikbaar voor een rit met de Tesla Model S, voor andere gegadigden kunnen wij dit niet garanderen.

www.crowdaboutnow.nl/ec-rent

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.