Doe met ons mee, crowdfund een Tesla.

11-05-2016

Inmiddels bestaat EC-Rent ruim een jaar en is het tijd voor een uitbreiding: help ons en crowdfund een Tesla!

Inmiddels bestaat EC-Rent ruim een jaar en is het tijd voor een uitbreiding. Wij zullen de dag waarop wij onze eerste Tesla in ontvangst namen nooit meer vergeten: 15 juni 2015. Vanaf deze dag hebben wij voortdurend een tekort aan inzetbare Tesla's gehad. Sneller dan we zelf hadden gedacht, hebben we onze tweede Tesla in dienst genomen, maar ook die kan de vraag naar huur-Tesla's niet stillen. En momenteel zien wij die vraag alleen maar toenemen.

Gedurende het afgelopen jaar hebben wij een netwerk van enthousiaste mensen om ons heen opgebouwd. Klanten, leveranciers, klanten van klanten, iedereen is enthousiast! Net zoals wij! En daarom zouden we deze keer graag u en uw enthousiasme bij ons willen betrekken! Daarom gaan wij een Tesla Model S crowdfunden! Samen met u groeien wij verder.

Door middel van deze crowdfunding-campagne gaan wij ons wagenpark uitbreiden met een Tesla Model S 70D. Deze vierwielaangedreven variant van de Model S heeft een iets kleiner accu-pakket, maar is sneller dan de 85-uitvoeringen welke wij tot nu toe in onze vloot hebben. Daarnaast creëert de 70D uitvoering ook de mogelijkheid om een nieuw segment aan te spreken, want deze auto komt in onze prijslijst met een lagere huurprijs onder de 85-uitvoering te staan.

Onze crowdfunding-campagne loopt via het platform van Crowd About Now. Via dit platform kunt u ons een geldbedrag lenen vanaf € 250 tegen een rendement van 17,5%. Daarnaast kunt u ook kiezen om vanaf € 175,- mee te doen met onze voorverkoop-campagne waarbij u 30% korting krijgt op het huren van de gloednieuwe Tesla Model S 70D.

Naast de rente, krijgt u ook een leuke beloning. Deze beloningen variëren van cadeaubonnen tot de naamgeving van onze nieuwe Tesla en zelfs het vereeuwigen van uw naam in de Tesla. Voor meer informatie, of om direct mee te doen, verwijzen wij u naar onze campagne pagina. Hier vindt u ook gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en de beloningen die wij voor u beschikbaar stellen. Neem ook gerust direct contact met ons op indien u nog vragen heeft.

www.crowdaboutnow.nl/ec-rent

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.