Kom naar het Energy Festival en win 1 dag Tesla rijden.

02-09-2015

Vindt de EC-Rent stand en doe mee met onze prijsvraag!

Komende zaterdag – 5 september 2015 – vindt op de Brouwersdam bij het Inspiratiecentrum Grevelingen het Energy Festival plaats. Op het festival zijn diverse organisaties en bedrijven – waaronder EC-Rent – aanwezig met een informatiestand over hun duurzame producten. Daarnaast vindt de Zilte Zaterdag Streekmarkt plaats, een markt vol kraampjes met streekproducten en ambachten van het eiland Goeree-Overflakkee.

Één van de hoogtepunten van de dag is de Tesla Island Challenge. Een rally voor Tesla’s over het eiland Goerree-Overflakkee waarbij diverse leuke tussenstops en opdrachten zijn gepland. Aan het einde van de dag wordt een prijs voor beste gezin en beste duo uitgereikt. Inschrijven kan nog!

Gisteren werden alvast twee Tesla’s aan de burgemeester en wethouders van Goerree-Overflakkee overhandigd, waardoor zij in de week voor het festival zelf ook kennis kunnen maken met het genot van elektrisch rijden. Wij wensen ze nogmaals veel inspirerende duurzame kilometers toe!

Dus kom naar het festival, vindt de EC-Rent stand en doe mee met onze prijsvraag. De winnaar mag een dag lang in een Tesla Model S rijden!

Tot ziens op het Energy Festival!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.