Overnacht in een Tesla Model S in het Zuid-Limburgse Epen.

04-08-2015

De perfecte accommodatie voor de kampeerder van de toekomst!

Een geheel uit aluminium opgetrokken tent, met glazen zonnedak! Dankzij het glazen dak slaapt u onder een romantische sterrenhemel en wordt u ’s morgens door de ochtendzon gewekt. Na het ontbijt neemt u plaats in de lederen fauteuils voorin uw tent en activeert u de tent met de hendel achter het stuur. Vervolgens transformeert uw tent zich in een 367 pk sterke sportsedan, waarmee u op de meest comfortabele wijze het Limburgse land kunt verkennen. Als u na een dag Limburg verkennen ’s avonds weer terug op de camping komt, parkeert u de tent en geniet u van de BBQ. Uw Tesla-tent bevindt zich op Camping Oosterberg in Epen: de perfecte plek om tot rust te komen in het prachtige Zuid-Limburgse landschap.

De auto is voorzien van een tweepersoons luchtbed met elektrische pomp, zodat u overdag het luchtbed laat leeglopen om meer ruimte in de auto te creëren als u erop uit gaat.

Bij elke overnachting die u boekt ontvangt u 100 vrije kilometers om overdag met de Tesla Model S het mooie Limburgse land te verkennen. Indien u meer dan 100 km per dag wilt rijden kan dit voor
€ 0,40/km. U kunt na uw rit de auto aan de krachtstroom aansluiting op de camping bijladen.

Tegen een meerprijs vanaf € 349,- kunt u ook voor de mogelijkheid kiezen om met de Tesla Model S naar Epen te rijden in plaats van met uw eigen auto.

Voor meer informatie over de camping en de omgeving verwijzen wij u naar
www.camping-oosterberg.nl en www.vvvzuidlimburg.nl. Of ga direct naar Airbnb om deze vakantie van de toekomst te boeken!Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.