Elektrisch testrijden met FIER Automotive.

25-05-2015

Tesla van EC-Rent maakte evenement mogelijk!

FIER Automotive, een in de automotive en mobiliteitsbranche gespecialiseerd business development bureau, organiseerde op 24 April 2015 in opdracht van RMO Noord-Limburg en de gemeentes uit Noord-Limburg een workshop voor ondernemers en politici met betrekking tot de elektrische laadinfrastructuur, e-car sharing  en elektrische mobiliteit.

Na enkele presentaties mochten de deelnemers zelf proefrijden in diverse elektrische voertuigen, waaronder een Tesla Model S van EC-Rent. De reacties op het elektrisch rijden onder de deelnemers liepen uiteen: de één moest nog ontzettend wennen aan het ontbreken van geluiden, terwijl de ander meteen overtuigd was van het comfort en de directe en vloeiende vermogensafgifte van de elektrische auto. Over het algemeen waren de reacties op de elektrische auto’s lovend en bewees ook dit evenement wederom dat u het elektrisch rijden moet ervaren om overtuigd te raken.

Wilt u ook kennismaken met de elektrische toekomst?  Huur een Tesla Model S, of boek één of meerdere Tesla’s voor uw evenement.Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.