Xtra grote winactie.

10-12-2016

Doe mee en win een dag met jouw favoriete elektrische auto of motorfiets!

Om de komst van de Model X bij EC-Rent te vieren en het succesvolle jaar af te sluiten, hebben wij - in samenwerking met onze partner Electric Motorcycles - een Xtra grote winactie voor jullie. Win een dag rijden met een Tesla Model X, Tesla Model S, BMW i8, Energica Ego, Energica Eva, Johammer, of Volta BCN Sport. Voor elk voertuig kiezen wij één winnaar, dus kies je voertuig zorgvuldig en wordt één van de zeven winnaars! 

Wat moet je hiervoor doen? Mail naar info@ec-rent.nl met als onderwerp “Xtra grote winactie”, vermeld met welk voertuig je een Xtreem leuke dag wilt beleven en geef aan waarom jij de terechte winnaar voor deze Xtravagante prijs bent. Wees creatief en origineel! Door mee te doen met deze Xorbitante prijsvraag, geef je toestemming om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Geen zorgen, onze nieuwsbrief is een verrijking van je leven, dat beloven we!

Meedoen kan tot 9 januari 2017. De winnaars worden in de week van 9 januari bekend gemaakt via onze social media en worden daarnaast ook persoonlijk op de hoogte gesteld. De gewonnen huurdagen met de elektrische auto's kunnen in januari en februari worden verzilverd bij een EC-Rent locatie. De gewonnen huurdagen met de elektrische motorfietsen kunnen in maart en april worden verzilverd bij een Electric Motorcycles locatie. Deelnemers die meedoen met meerdere voertuigen worden uitgesloten van deelname. 


Model X bij EC-Rent

In December worden de eerste twee Model X-en bij EC-Rent afgeleverd. Deze zespersoons, van vleugeldeuren voorziene mastodont is zondermeer een indrukwekkende verschijning. Deze nieuwste creatie van Tesla Motors zal je dagje uit, weekendje weg, bruiloft of evenement onvergetelijk maken! De Model X is te huur vanaf € 299 per dag (last-minute prijs).


Over Electric Motorcycles Nederland

Electric Motorcycles Nederland heeft zich volledig toegelegd op de promotie, verkoop en nu ook verhuur van elektrische motorfietsen en is onder andere de distributeur van Tacita, Volta Motorbikes, Johammer en Energica Motor Company S.p.A.

Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles Nederland: “De elektrische motorfiets wint steeds meer terrein en ik ben blij dat we een uitgebreid en bovendien aansprekend leveringsprogramma kunnen bieden. Door de toegenomen actieradius, vergelijkbaar met die van een traditionele motorfiets met verbrandingsmotor, de indrukwekkende acceleratie en de eigentijdse vormgeving is de elektrische motorfiets ook voor de verstokte motorrijder een interessante propositie. Tesla Motors is een goed voorbeeld van een merk dat de elektrische auto niet alleen op de kaart heeft gezet, maar ook sexy heeft gemaakt. De merken die wij voeren hebben het in zich om ditzelfde effect voor de elektrische motorfiets te creëren.”

www.ec-rent.nl/XtraGroteWinactie

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.