Nieuw: Tesla Rally als team-event.

28-03-2017

Samen met Events Company uit Maastricht bieden wij vanaf heden geheel verzorgde Tesla Rally's als team-event aan.

Samen met uw collega's kennis maken met de leukste manier van elektrisch rijden? Dan is dit uw perfecte team-event! Events Company uit Maastricht heeft al jaren ervaring met het verzorgen van team-events met auto's. Het Maastrichts bedrijf is met name actief in Limburg en Vlaanderen, maar kan ook in de rest van het land samen met ons Tesla team-events aanbieden. Interesse in zo'n energiek bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

Tesla Rally door het Zuid-Limburgse Heuvelland

Bij aanvang van het programma staan de Tesla’s mooi uitgestald te wachten op de gasten en start het programma. Ontdek het prachtige Limburgse heuvelland met deze spectaculaire rally! In teams gaat u een spannende strijd aan om als eerste met uw voertuig de eindstreep te bereiken. Aan de hand van een tablet met een online tracking systeem-GPS route bepaalt u de juiste route. Onderweg dient u een aantal vragen en opdrachten te vervullen. Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de schitterende heuvelachtige 5-sterren omgeving staan centraal gedurende deze spannende en unieke rally. Een dag om nooit meer te vergeten!

Prijzen

De prijzen beginnen vanaf € 225 per persoon excl. BTW gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen in 5 Tesla's. Meer informatie vindt u op de website van Events Company. Vraag naar een prijs op maat.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.