Nieuwe auto's, prijzen en locaties.

01-04-2017

Per 01-04-2017 (nee, dit is geen grap) verandert het een en ander bij EC-Rent: nieuwe auto's, prijzen, locaties en een aanvraagformulier op onze website.

Nieuwe auto's, nieuwe prijzen

Eind december 2016 namen we onze eerste Model X 60D in ontvangst. Inmiddels hebben we drie Model X-en in onze verhuurvloot, waaronder de deze week in ontvangst genomen witte Model X 90D. Daarnaast hebben we de afgelopen weken onze vloot van Model S-en uitgebreid met een 60D en enkele 75D's en 90D's, waardoor we inmiddels beschikken over een vloot van 12 voertuigen: 11 Tesla's en de BMW i8.

Onze instap-Tesla, de Model S 60D, heeft een minimaal uitrustingsniveau van het premium pakket en de Autopilot functies. Naar onze mening is het onmogelijk om de hele Tesla-ervaring te bieden zonder de Autopilot functies geprobeerd te hebben. Een stap boven dit model zijn de 70D en 75D te vinden, deze zijn bovenop de standaarduitrusting minimaal met de optionele luchtvering uitgerust. Aan de top van onze Model S ladder staat de 90D. Deze bieden wij full-option aan. Dat wil zeggen dat deze auto's ook van het optionele High Fidelity geluidssysteem en het winterpakket met onder andere stuurverwarming zijn voorzien.


Nieuwe locaties

Per 01-04-2017 krijgt EC-Rent een vierde locatie: Eindhoven. In Eindhoven zal Jos Leenders u graag helpen bij het huren van onze Tesla's en BMW i8. Dankzij deze centraal in Zuid-Nederland gelegen locatie kunnen wij vanaf nu de zuidelijke helft van het land nog beter bedienen.

Nieuw: uitgifte- en innamepunten
Naast onze nieuwe locatie, werken wij per 01-04-2017 ook met uitgifte- en innamepunten. Het verschil tussen deze punten en onze locaties is dat hier niet vast auto's gestationeerd zijn. Bij deze punten kunt u tegen een meerprijs van € 50 onze auto's ophalen en/of inleveren. Dat is vaak handiger en goedkoper dan verder reizen om bij één van onze locaties te komen. U kunt ook direct contact opnemen met onze verkopers bij deze punten voor meer informatie met betrekking tot aanvragen in deze regio's.

EC-Rent locaties: Leiden - Heerlen - Eindhoven - Groningen

EC-Rent uitgifte-/innamepunten: Sint-Anthonis - Geldermalsen - Dronryp


Nieuw: aanvraagformulier

Een huuraanvraag indienen kan vanaf nu een stuk eenvoudiger via onze website. In ons nieuwe aanvraagformulier kiest u uw auto, gewenste opties, begin- en eindlocatie en betaalmethode en vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw aanvraag.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.