EC-Rent goes Ludicrous.

01-06-2017

Vanaf juni 2017 maken wij onze Tesla-vloot compleet met een Tesla Model X P90D Ludicrous. Met 6 personen in een volledig elektrische SUV in 3.4 seconden van 0-100 km/u? Het kan!

Voor de kenners onder u hoeven wij niet uit te leggen wat Ludicrous betekent. Maar, laten we het toch eens in normale mensentaal proberen uit te leggen voor diegene die nog niet bekend zijn met dit fenomeen. In de snelste – Performance – versies van de Tesla Model S en X kan de bestuurder kiezen uit twee rijmodi: Sport, zoals de naam al doet vermoeden is dit de beste rijmodus om snel van A naar B te komen; en Ludicrous, dit is dus het kwadraat van Sport. Probeert u zich voor te stellen hoe het zou zijn om op een raket vastgebonden te zitten. U hebt dit beeld voor zich? Zo voelt Ludicrous!

De Tesla Model S P90DL is te huur voor € 399 per dag incl. 200 km. Extra kilometers kosten € 0,45. Laden onderweg is inbegrepen. De prijs per dag wordt lager indien u de auto voor een langere periode huurt en bij last-minute beschikbaarheid binnen 48u kunt u hem al een dag meenemen voor € 299.

Minimumleeftijd: 25 jaar

Borgsom en eigen risico: € 5.000 (optioneel te verlagen naar € 2.000)

Ja, ik wil Ludicrous gaan!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.