Crowdfunding - 1 jaar later.

07-07-2017

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat onze crowdfunding campagne afliep. It is payback time! De eerste afbetaling is gedaan.

EC-Rent slaat haar vleugels uit

Het is alweer een jaar geleden. Toen liep na enkele spannende weken onze crowdfunding campagne af. Voordat je gaat crowdfunden bedenk je dat je het allemaal doet voor de binding met de investeerders. Dat je het allemaal doet vanwege het netwerk dat je aanboort. Dat de financiering je verder gaat helpen, maar dat vooral de aandacht die je als bedrijf krijgt het verschil gaat maken. Dat dachten en hoopten we; en nu kunnen we zeggen dat het onze verwachtingen overtrof. Wat betreft EC-Rent, kunnen we wel spreken van een pre- en post-crowdfunding tijdperk. We kregen opeens vertrouwen vanuit de markt en mensen hadden ons gezien of gehoord in de media.

Twee Tesla's gecrowdfund

Dankzij onze succesvolle crowdfunding campagne mochten we eind vorig jaar nog twee nieuwe Tesla's Model S in ontvangst nemen. De witte auto, welke in onze crowdfunding campagne het belangrijkste was, heeft zijn nut al ruimschoots bewezen. Hij heeft inmiddels zoveel bruiloften nog mooier gemaakt, dat we inmiddels vier parelmoer witte auto's hebben, twee Tesla's Model S, een Tesla Model X en een BMW i8, die vrijwel volledig op bruiloften worden ingezet. In de periode voor onze crowdfunding hadden wij twee Tesla's Model S in ons wagenpark. Inmiddels, een jaar later, hebben we een schitterende vloot van vijftien auto's: negen Model S-en, vijf Model X-en en één BMW i8. Daarnaast hebben we onze eerste twee Tesla's inmiddels alweer vervangen door de nieuwste versies. Bedankt crowdfunders, bedankt fans! Zonder de boost van de crowdfunding was dit niet gebeurd!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.