Meet and greet.

30-03-2018

In het kader van onze crowdfundingcampagne organiseren wij een meet and greet met team Eindhoven.

Wil jij ons leren kennen, wil je weten wie we zijn, wat ons drijft, hoe we de toekomst zien, of heb je nog vragen over onze crowdfunding? Kom op zondag 8 april 2018 tussen 11u en 16u naar C'park Bata in Best! Laat ons per e-mail weten of je interesse hebt, zodat wij de drukte kunnen inschatten. Tot zondag!

C'Park Bata
Waarom hier? Omdat wij een oog hebben laten vallen op een mooie ruimte in deze voormalige Bata schoenenfabriek. C'Park Bata is een creatieve, gezellige, leuke en inspirerende broedplaats voor jonge en creatieve ondernemers. Hier voelen wij ons als autoverhuurder van de toekomst veel beter thuis dan op een gemiddeld industrieterrein waar je normaalgesproken onze collega-verhuurders aantreft. Kom langs en zie de ruwe diamant die deze ruimte nu nog is. Wij laten je zien hoe we hier iets bijzonders van gaan maken!

Electric Motorbikes
Zoals jullie in ons crowdfundfilmpje misschien al gezien hebben, is één van onze medewerkers Gert-Jan van Electric Motorbikes. Hij zal straks samen met ons dit pand betrekken en niet alleen voor EC-Rent, maar ook voor Electric Motorbikes werkzaam zijn. Daarom is ook hij aanwezig op zondag 8 april. Hij neemt niet alleen elektrische motorfietsen mee, maar biedt zelfs de mogelijkheid om deze motorfietsen zelf te ervaren. Wil je proefrijden? Meld je dan hier aan!

Adres:
Europaplein 1
5684 ZC  Best

Ga naar https://crowdaboutnow.nl/campagnes/ecrentgroeit en help ons mee de Nederlandse autoverhuurmarkt klaar te maken voor de toekomst!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.