Nieuwe auto's bij EC-Rent.

07-05-2018

Wij verwelkomen de Hyundai Ioniq, Nissan Leaf, BMW i3 en Fiat 500e in onze verhuurvloot.

Afgelopen week sloten wij onze crowdfunding succesvol af en nu zetten wij al onze eerste vervolgstappen. We verwelkomen de eerste auto's in het middensegment van de verhuurmarkt. Uiteraard volledig elektrisch en voorzien van de meeste uitgebreide optiepakketen. Want: wij verhuren de toekomst! Daar hoort niet alleen de elektrische aandrijflijn bij, maar ook de modernste snufjes zoals systemen voor rijondersteuning. Bij al deze auto's is gratis opladen inbegrepen!


Onze nieuwe auto's:

Hyundai Ioniq - vanaf € 47,20 voor 1 huurdag

Afgelopen jaar mochten we al diverse keren met deze Koreaanse wonder-EV rijden en toen zijn we toch wel steeds meer onder de indruk geraakt van zijn prestaties. Ondanks zijn bescheiden 28 kWh accupakket is het geen probleem voor hem om bijna 200 km rijbereik te behalen. Vervolgens heeft hij nog een truc achter de hand: want in 20 minuten is hij weer zo goed als volgeladen bij een snellader! De meeste andere auto's in zijn klasse zijn duurder, hebben een kleinere range en laden langzamer op. 

Nissan Leaf - vanaf € 44 voor 1 huurdag

De eerste generatie Nissan Leaf is wat design betreft een controversiele auto. Niet iedereen vind hem mooi, ook binnen EC-Rent lopen de discussies over zijn uiterlijk hoog op. Maar dat maakte deze auto wel lekker uitgesproken, daar valt ook wat voor te zeggen. Technisch was dit wellicht één van de betere elektrische auto's. En dat is hij nu nog steeds! Met deze vorige generatie Nissan Leaf krijg je gewoon veel huurauto voor weinig geld!

Nissan Leaf (2018) - vanaf € 55,20 voor 1 huurdag

De nieuwste generatie Leaf is net op de markt. Deze is groter, heeft een grotere accu en meer technische snufjes aan boord. Vooral de ProPILOT rijondersteuning - een soort van Autopilot-light - vinden wij erg prettig werken. Dit is dé gezinsauto van de toekomst en in de luxe Tekna uitvoering ook uitermate geschikt voor de zakelijke rijder.

BMW i3 - vanaf € 55,20 voor 1 huurdag

Met de BMW i3 werken wij al een tijdje bij EC-Rent in ons testproject met onze deelauto's. Hierdoor zijn wij deze auto toch wel heel erg gaan waarderen. Dit is één van de fijnste stadsauto's die momenteel op de markt zijn. Dus vanaf nu is de i3 ook als huurauto in ons wagenpark opgenomen.

Fiat 500e - vanaf € 31,20 voor 1 huurdag

Deze bijzondere Fiat 500 is nooit leverbaar geweest in Europa. Alleen in de Verenigde Staten kon je deze leuke, speelse, stijlvolle, elektrische, Italiaanse stadsauto kopen. En nu is hij ook te huur bij EC-Rent! Dit is onze goedkoopste huurauto, maar daardoor zeker niet minder leuk! 


Binnenkort: Jaguar I-Pace

In augustus is het zo ver: de langverwachte Jaguar I-Pace komt naar Nederland! De eerste 50 auto's, waaronder één voor ons, worden in augustus geleverd. We hebben al met de I-Pace mogen rijden en zonder al teveel details te verklappen kunnen we wel zeggen dat dit een auto is waar we binnen EC-Rent heel erg naar uit kijken!


Eind 2018: Hyundai Kona

Ook de eerste Hyundai Kona's voor EC-Rent zijn besteld, deze worden naar verwachting in het laatste kwartaal van 2018 geleverd. We hebben nog niet met de Kona gereden, maar verwachten dat dit niet enorm verschilt van zijn kleine broertje de Ioniq.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.