Helaas hebben wij onze activiteiten moeten staken.

Wij hebben wegens toenemende technische mankementen en het gebrek aan een spoedige onderdelenlevering vanuit Tesla vanaf midden december 2018 de helft van de Tesla's in onze verhuurvloot stil moeten zetten. Aangezien dit niet langer houdbaar is en een oplossing niet binnen handbereik lijkt, zijn onze activiteiten sinds januari 2019 gestaakt. Een reactie van Tesla blijft na maanden nog steeds uit. Er is geen hoop meer voor een doorstart. Wij betreuren het voor iedereen die heeft meegeholpen aan het opbouwen van EC-Rent, maar het is voorbij. De toekomst is elektrisch, maar hopelijk met andere merken die wel om hun klanten en partners geven.

Unfortunately, we had to cease our activities.

Due to increasing technical difficulties, and the lack of timely parts supply by Tesla Motors, we could no longer operate half of our Tesla rental fleet since mid-december 2018. Because this situation is no longer maintainable, and a solution does not seem to be within reach, we had no other option than to stop all of our rental activities in januari 2019. Even after months, Tesla Motors did not respond to this situation. Unfortunattely, there is not possibility for a comeback, this is the end for EC-Rent. The future is electric, but hopefully with brands that support their customers and partners better than Tesla does.

Wij verhuren de toekomst.

Ervaar de toekomst zelf met onze elektrisch aangedreven huurauto's.

Elektrische auto huren.

Wij verhuren de toekomst

Van Tesla tot de volledig elektrisch aangedreven Fiat 500e, bij ons vindt u een elektrische huurauto voor al uw wensen en toepassingen. Hulp nodig bij uw keuze? Bel of mail ons dan! Wij denken graag met u mee.

voor uzelf

zorgeloos elektrisch huren

Ervaar de toekomst met onze elektrische huurauto's. Geen zorgen, wij geven niet alleen uitleg bij de auto en het elektrische rijden, maar helpen indien gewenst ook bij het plannen van uw route in verband met het opladen.

Bekijk de mogelijkheden

voor een evenement

van shuttledienst tot show-auto

Laat uw gasten zelf het elektrisch rijden ervaren met onze auto's, of vervoer de bezoekers van uw evenement in stijl met een Tesla Model S of Model X. Daarnaast hebben wij een mooie collectie elektrische trouwauto's.

Bekijk de mogelijkheden

ter promotie

volledig in stijl uw bedrijf promoten

Wilt u uw bedrijf promoten door middel van het inzetten van één van onze elektrische auto's? Wij bieden de mogelijkheid om onze auto's desgewenst van bestickering of zelfs een complete reclame-wrap te voorzien.

Bekijk de mogelijkheden

De voordelen van huren bij EC-Rent

  • Geen brandstofkosten bij volledig elektrisch aangedreven huurauto's
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Voertuig inleveren zonder volledig opgeladen accu
  • Transparante huurprijzen incl. verzekeringen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijke touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.