Over ons.

Onze visie
De toekomst rijdt elektrisch, daar geloven wij in. Wij, als rasechte autoliefhebbers, willen de spannende, interessante en leuke kant van deze elektrische toekomst met anderen delen. Wij geloven dat luxe, sportieve en/of bijzondere elektrische auto’s hard nodig zijn om iedereen te overtuigen van de kracht van de elektrische auto.

Onze missie
Het is onze missie om de luxe en/of sportieve elektrische huurauto als betaalbaar alternatief voor de conventioneel aangedreven huurauto aan te bieden.

EC-Rent
Wij verhuren de toekomst. EC-Rent is de eerste autoverhuurder die zich voor 100% richt op het verhuren van elektrisch aangedreven auto’s,  omdat wij geloven dat dit de toekomst is en ernaar streven om DE specialist op het gebied van elektrische huurauto’s te zijn. Voorlopig zet EC-Rent alleen nog in op het hogere segment van de autoverhuurmarkt, omdat momenteel nog geen andere interessante, spraakmakende en/of bijzondere volledig elektrisch aangedreven auto’s beschikbaar zijn die passen bij onze passievolle visie op autorijden. Wij kunnen niet wachten - en voorspellen dat dit niet meer lang zal duren - tot er betaalbare alternatieven voor de droomauto's van Tesla op de markt komen die net zo boordevol passie en techniek zullen zitten als de Model S.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.