EC-Rents Xtra grote winactie 2016.

Om de komst van de Model X bij EC-Rent te vieren en het succesvolle jaar af te sluiten, hebben wij - in samenwerking met onze partner Electric Motorcycles - een Xtra grote winactie voor jullie. Win een dag rijden met een Tesla Model X, Tesla Model S, BMW i8, Energica Ego, Energica Eva, Johammer, of Volta BCN Sport. Voor elk voertuig kiezen wij één winnaar, dus kies je voertuig zorgvuldig en wordt één van de zeven winnaars! 

Wat moet je hiervoor doen? Mail naar info@ec-rent.nl met als onderwerp “Xtra grote winactie”, vermeld met welk voertuig je een Xtreem leuke dag wilt beleven en geef aan waarom jij de terechte winnaar voor deze Xtravagante prijs bent. Wees creatief en origineel! Door mee te doen met deze Xorbitante prijsvraag, geef je toestemming om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Geen zorgen, onze nieuwsbrief is een verrijking van je leven, dat beloven we!

Meedoen kan tot 9 januari 2017. De winnaars worden in de week van 9 januari bekend gemaakt via onze social media en worden daarnaast ook persoonlijk op de hoogte gesteld. De gewonnen huurdagen met de elektrische auto's kunnen in januari en februari worden verzilverd bij een EC-Rent locatie. De gewonnen huurdagen met de elektrische motorfietsen kunnen in maart en april worden verzilverd bij een Electric Motorcycles locatie. Deelnemers die meedoen met meerdere voertuigen worden uitgesloten van deelname. 


Model X bij EC-Rent

In December worden de eerste twee Model X-en bij EC-Rent afgeleverd. Deze zespersoons, van vleugeldeuren voorziene mastodont is zondermeer een indrukwekkende verschijning. Deze nieuwste creatie van Tesla Motors zal je dagje uit, weekendje weg, bruiloft of evenement onvergetelijk maken! De Model X is te huur vanaf € 299 per dag (last-minute prijs).


Over Electric Motorcycles Nederland

Electric Motorcycles Nederland heeft zich volledig toegelegd op de promotie, verkoop en nu ook verhuur van elektrische motorfietsen en is onder andere de distributeur van Tacita, Volta Motorbikes, Johammer en Energica Motor Company S.p.A.

Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles Nederland: “De elektrische motorfiets wint steeds meer terrein en ik ben blij dat we een uitgebreid en bovendien aansprekend leveringsprogramma kunnen bieden. Door de toegenomen actieradius, vergelijkbaar met die van een traditionele motorfiets met verbrandingsmotor, de indrukwekkende acceleratie en de eigentijdse vormgeving is de elektrische motorfiets ook voor de verstokte motorrijder een interessante propositie. Tesla Motors is een goed voorbeeld van een merk dat de elektrische auto niet alleen op de kaart heeft gezet, maar ook sexy heeft gemaakt. De merken die wij voeren hebben het in zich om ditzelfde effect voor de elektrische motorfiets te creëren.”

Doe mee

Win een dagje uit met één van deze voertuigen.

Tesla Model X

De gevleugelde mastodont

Win een dagje Model X

Tesla Model S

De klassieke schoonheid

Win een dagje Model S

BMW i8

De sportauto van de toekomst

Win een dagje BMW i8

Energica Ego

Elektrisch racepaard

Win een dagje Energica Ego

Energica Eva

Italiaanse streetfighter

Win een dagje Energica Eva

Johammer

De motorfiets opnieuw uitgevonden

Win een dagje Johammer

Volta BCN Sport

Citybike van de toekomst

Win een dagje Volta BCN Sport

Winnaars Xtra grote winactie.

Gefeliciteerd met jullie prijzen!

Winnaar dag Tesla Model X rijden: Frits Pranger

Frits Pranger wil heel graag een dag Model X winnen omdat hij door hersenletsel niet meer tegen geluiden kan. Hij is niet op zijn gemak in auto's en hoopt dat dit anders is in een elektrische auto. Wij vonden dit een wel heel bijzondere reden om elektrisch te willen rijden en hebben Frits met zijn gezin dan ook verkozen tot winnaar voor een dagje Model X rijden!


Winnaar dag Tesla Model S rijden: Ewout Welsink

Sommige mensen doen zich moeite en sommigen doen zich veel te veel moeite. Ewout heeft zijn dromen in een video omgezet en deze toegezonden. Deze extra moeite, maar ook de humor in zijn filmpje waren voor ons doorslaggevend! Ewout, jij mag een dag met onze Model S op pad!


Winnaar dag BMW i8 rijden: Stefan Schoegje

Wij van EC-Rent zijn gevoelig voor de droogste vormen van humor. Dat had Stefan goed begrepen. Ondanks dat we veel inzendingen hebben ontvangen waarbij ware woordkunstenaars zich hebben uitgeleefd met de letter X, hebben we het meest moeten lachen om die van Stefan. Wij wensen jou Xtra veel plezier met je Xtreem leuke prijs: een dag met onze Xotische BMW i8 zonder jouw Xvriendin!


Winnaars dag met elektrische motorfiets rijden:

De winnaars van de dag rijden met de elektrische motorfietsen kunnen via deze link hun gegevens achterlaten bij Electric Motorcycles Nederland. Vervolgens wordt dan contact met jullie opgenomen om de dag rijden in te plannen.

Winnaar Energica Ego:
Corne Oudshoorn

Winnaar Energica Eva:
Felix Hamer

Winnaar Johammer:
Ton Maas

Winnaar Volta BCN Sport:
Michael Bosch


Gefeliciteerd namens EC-Rent en Electric Motorcycles Nederland!

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.